Marineeritud baklažaan - täidisega

Kõigist baklažaanikonservide retseptidest jumaldan seda kõige rohkem. Marineeritud "paadid", mis on täidetud lõhnava ja vürtsika seguga, on neil lauas alati edu.

Для многих хозяек такой рецепт баклажанов окажется знакомым. Но есть в нем одно маленькое личное дополнение – к традиционной зелени (сельдерею, петрушке и укропу) я обязательно добавляю немного свежей piparmünt. Баклажаны приобретают особенный вкус!

Mida on vaja 1 l:

  • 1 kg vastupidavat baklažaani;
  • suur hunnik peterselli ja tilli;
  • peotäis sellerilehti;
  • маленький пучок (4-5 веточек) свежей piparmünt;
  • 2 pead suvel-sügisel küüslauk;
  • 3-4 kuuma pipra kauna;
  • 4i art. l soolad;
  • 1-i virn. äädikas;
  • soolvee jaoks 3 Art. l soola 1000 ml vees.

Приготовление маринованых баклажанов — рецепт

1. Lõigake baklažaanist varred, lõigake mööda “paate”, eemaldage seemned.

2. Voldi kaussi, kata 4 Art. supilusikatäit soola ja rõhumise all hoidke 2-3 tundi.

3. Далее по рецепту баклажанов — обмой в холодной воде и залей горячим рассолом (3 ст.л. поваренной соли на литр воды). Дождись, как овощи начнут кипеть, и отсчитай 3 минуты. Слей плоды в дуршлаг, снова положи под гнет – уже на 6 часов.

4. Baklažaani konserveerimise ajaks valmistage muud koostisosad: koorige küüslauk ja tšilli, tükeldage. Lõika kõik rohelised peeneks, ka piparmünt. Vala äädikat ja jäta ka 6 tunniks.

5. Täitke baklažaan hakklihaga, pange steriilsetesse purkidesse tihedamalt, valage ülejäänud marinaad ülevalt - kruvige masina kaaned tihedalt kinni. Bon talvel isu!

Закуска «Баклажаны как грибы»

Очень вкусные маринованные баклажаны — рецепт с видео

Баклажаны по корейски — рецепт

Laadimine ...

Lisa kommentaar

Ваш e не будет опубликован. Обязательные поля помечены *